29.04.2024 vesti

Osmesi, radost i nezaborvni trenuci tokom "LEONI Uskršnjih igara" u Prokuplju

"Uživali smo porodično, pamtićemo ovaj događaj jer nam je doneo nezaboravne trenutke..."

Mnogobrojni Prokupčani i više od 500 mališana uživalo je u nedelju tokom "Uskršnjih igara" koje je u Prokuplju organizovala kompanija LEONI Srbija.

Trka sa jajima, traženje jaja, takmičenje u puzanju, druženje sa animatorima, kreativni kutak, samo su neke od igara u kojima su najmlađi učestvovali.

Prokupčani, ali i svi oni koji su došli iz okolnih mesta, nisu krili zadovoljstvo i radost zbog događaja koji je usrećio mališane.

"Organizacija je odlična, uživali smo svi porodično. Pamtićemo ovaj događaj jer doneo nam je nezaboravne trenutke sa porodicom i prijateljima" - kaže nam Stefan koji je na igre došao sa trogodišnjom ćerkom.

Maša ima 6 godina i na druženje je došla sa mamom i tatom. Najviše joj se, kaže, svideo kreativni kutak, ali i slikanje po licu.

"Lepo sam se provela. Tu su mi bili i drugari. Igrali smo se i bilo je lepo" - priča nam Maša.

Ove igre organizovane su u duhu uskršnjih praznika, kaže Mirjana Nikolić, menadžerka Ljudskih resursa, a Uskrs je praznik deljenja i zajedništva zbog čega su za pobedničke timove pripremljene slatke nagrade koje će podeliti sa drugarima.

"Kompanija LEONI se zahvaljuje svima na dolasku i lepom zajedničkom druženju. Drago nam je što smo svi izdvojili vreme da zajedno oživimo vrednosti deljenja i zajedništva. Nama će ovaj događaj ostati u najlepšem sećanju, a našem gradu će ovo biti divna uspomena koju ćemo godinama kroz priču oživaljavati" - kaže Mirjana.

Kompanija LEONI zahvaljuje se Gradu Prokuplju, Domu kuluture i crkvi Svetog Prokopija što su se pridružili i bili podrška u organizaciji celog događaja.

Kontakt

Bojana Stamenković

Viši specijalista za komunikacije

Radmila Vesković

Ekspert za komunikacije